Tänk alla gånger.

Tänk alla gånger som man märker att, att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls. Tänk alla gånger som vänner sagt, att du, bara du är den bästa dom haft.

Dom vill de bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram, men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls, nej du får ingen hjälp alls.

Tänk alla gånger jag suttit med gråten i min hals, gått ner i depressioner, då mår man kass. De gånger jag inte har stått för det jag lovat, vänt kappan efter vinden i hopp om att allt ska ordna sig.

Tänk alla gånger jag suttit hemma, istället för att hänga med så kallade vänner på fester.Ensamma hemmakvällar med mig själv och ingen annan, fast i sällskap med mina tankar lät jag timmar vandra.

Tänk alla gånger jag ångrar saker jag sagt, ord som kommit ut i all hast när jag talat för snabbt.. Gånger jag sårat andra utan att mena det, jag ber om ursäkt nu, förlåt, jag menar det.

Tänk alla gånger som jag saknat någon att hålla om, men somnat ensam, trasig, precis som vanligt. Jag har gråtit, tänkt på stunder då jag varit kär, och alla gånger som jag drömt att någon var här.



Förresten, idag är jag glad.. imorgon ska jag skriva kontrakt (fastanställning) woho.

Trött pojke.

Idag är jag dötrött, skulle kunna somna när som helst. Sovdags snart och klockan är bara 7.

Har även nästan fått tillbaka min nackspärr.. Börjar komma väldigt mycket problem med nacken nu. Ett halvår efter krocken, känns fel. Jag är grymt taggad inför fredag, afterwork då så hoppas nacksmärtan har försvunnit innan det.

VAD GÖR DU MED HAN?

Idag vaknade jag klockan 18:25 helt snurrig i huvudet är jag. Jag har inte druckit eller något. Allt känns allmänt konstigt. Har precis fixat till mig lite, väntar på att en supergo tjej ska komma hit, blir inte så sent. Hon hade andra planer efter kl 20.

Vad ska jag göra ikväll? Ikväll ska jag tjocka i mig en pizza och ha serie maraton, vilken serie har jag inte bestämt. Funderar på Solsidan eftersom alla pratar om hur bra det är.

Jag skulle vilja dra ut och festa men har nästan inga pengar kvar. Har en hunka just nu, pappa sponsrar mig med cash tills lönen kommer. Älskar mina föräldrar, ställer alltid upp för mig! Om ni läser det här, ni är bäst, älskar er väldigt mycket.

Juste, Panaromal Activity 2 borde man titta på.. Den verkar vara läskig. Jag ångrade mig, blir skräck maraton istället. Woho!

Beställa pizza nu, ciao.

It was the best of times it was the end of times.

I don’t remember much from my youth. Maybe my memories repressed or I just spend too much time wondering if I’ll ever live to have sex. Fell in love for the first time in 4th grade but I didn’t have the courage to talk to her.

In 8th grade, I wrote the note and slipped it in somebody else’s locker. Considered killing myself cause of that, it was a big deal, it was a blown cover, it was over for me, my goose was cooked, stick a fork in me, the jig is up, what were my chances? The rest is history. Our future is torn to sunder. It became abundantly clear; I was only brought here to suffer.

at least I didn’t include my name. Thankfully I wrote the whole note in code and it had 10 layers of scotch tape. Safety seal, making it impossible to open Plus, it was set to self destruct. Whoever read it probably died laughing. I wonder if they lived long enough to realize what happened.

a year later, I came to understand that wasn’t love that I was feeling for her. I had someone else to obsess over. I was older. I was very mature. I forged my time signature while practicing my parents autograph because I was failing math. Disconnected the phone when I thought the teacher would call my home.

Check the mail box twice a day. The end of a long dirt road steamed open a couple envelopes like I was in private detective mode.

If you snoop around long enough for something in particular, you’re guaranteed to find it for better or worse. That’s how I learned it’s best to keep some things private

It was the best of times it was the end of times.

Now I wonder if I’ll live to see marriage. Wonder if I’ll live long enough to have kids. Wonder if I’ll live to see my kids have kids if I do I’m gonna tell em how it is. But don’t listen when they tell you that these are your best years. Don’t let anyone protect your ears. It’s best to hear what they don’t want you to hear. Better to have pressure from peer then to not have peers. Beer won’t give you chest hair. Spicy food won’t make it curl.

When you think you got it all figured out, then everything collapses. Trust me kids. it’s not the end of the world.

I told you so, you know.

Trött efter denna arbetsdag, skönt att det är torsdag.. Torsdag, redan?! Denna vecka har bara rusat förbi. Sitter här vid min dumburk till dator och lyssnar på musik till max.

Jag har börjat pyssla med webbdesign igen. Jag har saknat det rätt så mycket, har tyvärr inte haft så mycket tid framför Photoshop på den senaste tiden. Haft en idé-torka rätt så länge. Känns som det börjar vända nu. Har ett par tok bra idéer på gång. Kommer bli miljonär, lauring.

Senaste sidan jag gjorde är åt ett företag som kommer erbjuda en tjänst till datorn så man döljer sig från FRA etc.

URL till designen hittar du HÄR!

Nu ska jag sitta och leta fram lite ny musik som jag gillar.

*Cheeeeeeeeeers*

Stay to long

Jag vet vad jag måste göra innan jag dör, jag måste se Pendulum live! Det måste vara det ultimata i livet, bättre än sex, knark, pengar & kaffe. Hela min kropp ryser när Pendulum börjar spela.

Ett exempel hittar ni nedan:
http://www.youtube.com/watch?v=0jLweF06tT8


Det är onsdag idag, halva veckan är slut. Jobbade över lite idag. Tvungen att göra klart lite saker som jag inte hann med på dagen, seegt! Ikväll blir det chillpill, ska inte göra ett skit.

Det känns som jag inte har något att se fram emot i mitt liv, det mesta bara rinner ur sanden. Det dyker upp en sak, jag är typ "WOOOOOOOOHO" - Men nej, det blir inte av. Grymt trött på att bli besviken, kan nog vara för att jag hoppas rätt mycket, är nog en sån person. Jag hatar även att svika folk, det verkar jag vara duktig på. Speciellt i mina yngre dar, förlåt mamma, pappa & syrran för att jag var ett as när jag var mindre. Här i Västerås sitter jag ofta i min ensamhet och umgås med min älskade dator som aldrig sviker mig.

Jag har kompisar här.. I veckorna är jag på tok för trött för att hitta på något, riktigt laaazyyyyyy är jag. Johan är i Afrika och Calle är och åker skidor i alperna. Båda kommer hem denna månad eller nästa månad. Längtar något enormt, fan vilken fest det blir.

Jag saknar gänget från sälen. Vi var som en stor familj där uppe som öste i 8 dagar. En evig fylla var det, sjukt roligt. Kostar att ligga på topp.. Har inte mycket pengar över alls på denna lön. Sitter och drömmer om min kommande lön så jag kan fylla mig med alkohol ytterligare en helg, några vänner från Flen kommer den 25/2-2011 så det kommer bli kanon kul!

Nu ska jag lyssna på musik, min drog.

PEACE, Rickard!

Another melody

life Could be a sweet refrain
but the only thing we feel is pain
whe whole world a feel it so how do we heal it
instead a we wheel it make we seal it
and as we looking through the picture frame
another melody we must maintain
the whole world a feel it so how do we heal it
instead a we wheel it make we seal it


Den här låten är awesome, enjoy!


vi ses i nangiala

Vissa dagar känner jag mig bara för deprimerad, vissa dagar är allt finemang. Kan berätta om dagarna jag känner mig nere, oftast så faller tankarna på min farfar som gick bort för ett tag sen. Samt Peppe, en nära vän som dog. Fan vad jag saknar er två!

Att försvinna från denna jord, placeras uppe i himlen bland änglarna, vaka över oss, i vått och torrt, ni har det bättre där uppe. Man får tänka så för att inte bli för deprimerad. För några år sen kom jag på att jag älskade musik, jag hittade mina låtar som jag relaterade till mig själv och mitt liv. Jag såg en viss "likhet" i låtarna, var nog därför jag älskade dem... Jag hittar fortfarande låtar som jag verkligen tycker om för att dem har en betydelse, inte bara för att bandet/artisten är duktig. Det finns något som gör att jag tycker om dem extra mycket, det är innehållet, handlingen. Ett superbra exempel är 'Blink 182 - I miss you' - Fyfan så bra den är!

Som sagt.. det mesta jag skriver här på bloggen är helt orelevant. Jag använder mig utav denna blogg som en dagbok där jag förmedlar mina tankar, idéer & känslor.

Blink 182 - I miss you

Hello there the angel from my nightmare
The shadow in backround of the morgue
The unsespecting victim of darkness in the valley
We can live like Jack and Sally if we want
Where you can always find me
And we'll have Halloween on Christmas
And in the night we'll wish this never ends
We'll wish this never end


Where are you and I'm so sorry
I cannot sleep I cannot dream tonight
I need somebody and always
This sick strange darkness comes creeping on so haunting everytime
And as I stared I counted the webs from all the spiders
catching things and eating their insides
Like indecision to call you
And hear your voice of treason
Will you come home and stop this pain tonight
stop this pain tonight


Don't waste your time on me your already the voice inside my head.

Jag behöver mer fastän du förstör mig helt..

Mina händer darrar jag är skakig i benen, jag behöver dig nu kanske rakt in i venen. Jag borde komma ner en stund försöka vila nu, men ändå sniffar jag i mig din doft och löper linan ut. Om jag är utan dig så blir jag stel som tennsoldater, jag kan inte tänka klart när kroppen saknar kemikalier.

Kärlek är egentligen så stora doser med choklad, är känslan av det vänder magen, tempen 50 grader. Jag har ett missbruk på halsen som en slipsknut, blir det värre skriker mina nerver som en mistlur. Bryter mina löften fast jag lovar alla inget mera, har gått för långt för att läggas in på rehab. För du är knark!

DU ÄR KNARK

Jag är svag för dig, för du gör mig stark, du är bra för mig, ändå förstör jag allt. Du har sönder mig, fast du gör mig hel, det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel. Jag är slav för dig, jag gör vad som helst, allt för å va med dig, kan aldrig dra en gräns. Jag har tappat greppet, vet inte in å ut. Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt, jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig. Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står I vägen, Å jag gör allt för att behålla förståndet. Men jag har fastnat I ett beroende som håller mig fången för du är, KNARK

Jag har prövat knark, är jag en dålig människa nu? Det är absolut inget jag kommer göra igen. Inget fel att pröva? Vad säger du?

Den långa texten är från en galet grym låt. Låten heter precis som rubriken för detta inlägg. Artisten är Anton Kristiansson, han är awesome.

Vad är idén med denna blogg? Jag har ingen idé, jag vill inte att folk läser min blogg, här skriver jag av mig, berättar lite kryptiskt vad som händer i mitt liv. Konstiga saker och helt orelevanta saker.

En kärlekshistoria

Jag såg dig första gången på skolgården, vi mötte våra blickar. Båda insåg då att vi var gjorda för varandra. Nästa dag träffades vi, inget kunde bli bättre, inget kunde göra denna dag dålig! Jag var hel, för en gångs skull. Vädret var fint och det var kärlek i luften.

Vi satt utomhus och diskuterade om livet och vi kom allt bara närmre varandra. För första gången så kände jag kärlek i mitt brustna, misär fyllda liv. Jag var glad för en gångs skull. Det var du som gjorde att jag orkade gå upp varje morgon, hade fjärilar i magen för första gången, underbart. För dig skulle jag gå igenom eld och trampa på spik-mattor för att ge dig hjälp om så krävdes. Du är mitt liv, min kärlek, min bästa vän, och vad som en händer så ska jag aldrig släppa dig, precis så kände hon och jag.

Senare på kvällen så drog vi på fest, vi var glada och fulla för kärlekens skull. När vi anländer till festen så stirrar alla på henne, inte mig, utan henne. Hon var fin, vacker, söt och helt underbar. Jag var den där personen som ingen la märke till, hon var centrum i detta universum. Efter cirka 3 timmar efter vi kom så fann hon en kille på terrassen som hon fann intresse i. Jag försökte få henne att prata med mig genom att ropa hennes namn samt gå fram och kyssa henne på kinden och säga, Hej gumman. Fick ingen direkt respons från henne. Det var då jag förstod att jag hade tappat henne, mitt livs kärlek, min tjej.

Jag vart utbytt på cirka fyra timmar. Allt var en lögn, kärlek är en lögn. Jag tror nu mera inte på kärlek efter denna hemska händelse. Hur mörk kan en människa vara för att göra detta? Det fanns tusen frågor jag frågade mig själv men fann inga svar.

Ibland så frågar jag mig själv. Vad gjorde jag för fel?

[PS. Detta är inget som har hänt mig, kändes skönt att skriva något annorlunda.]

Inte bloggat på ca ett år nu..

Tänkte börja blogga igen.. Mest för att det är skönt att skriva av sig tankar och idéer etc.
Har inte så mycket att säga förutom att jag har tagit det lungt hela helgen. Haft nackspärr så har vart rätt handikappad.. man är inte direkt sugen på att gå ut på krogen och se ut som en efterbliven människa med huvudet på sne.

Imorgon blir det att städa/diska/tvätta och tagga inför den kommande arbetsveckan.

Ha det gött!